התוכנית שבה מומלץ לשחק עם האוכל! מישל, מנחת התוכנית, מארחת בכל פרק ילדים בני 9 עד 12 כדי "לבשל" איתם ניסויים מדעיים שאפשר לעשות במטבח. כל מה שצריך הוא כמה חפצים וחומרים יום-יומיים.
איך מודדים רמת חומציות בעזרת כרוב סגול? כיצד שמרים עובדים? איך מכינים גבישי סוכר בבית? איך אפשר להכין הר געש קטן? ואפילו תלמדו איך להכין גבינת ריקוטה לגמרי בעצמכם!
באמצעות כל אחד מהניסויים תלמדו יותר על העולם בו אנחנו חיים ותגלו שיש לא מעט כימיה ופיזיקה במטבח שלנו. בקיצור, בתוכנית הזאת לא לומדים בטן ריקה, עכשיו ב-BIGI.